ŠOK ISTINA O POREKLU VILE KARIĆA: Optuživani su da je nekretnina ukradena - OVA ŽENA je vlasnica kuće!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2023, 22:58

ŠOK ISTINA O POREKLU VILE KARIĆA: Optuživani su da je nekretnina ukradena - OVA ŽENA je vlasnica kuće!

Sve crno na belo!

Porodica Karić, godinama je tema domaćih medija, a iako nije bio učesnik rijaliti formata "Zadruga", biznismen Osman Karić često komentariše javne događaje, zbog čega je veoma zastupljen u estradnom svetu.

Zavodnik sa Zvezdare, kako zovu mlađanog mu sina Stefana Karića, bio je učesnik više sezona popularnog pomenutog rijaliti programa, a nakon pete sezone rešio je da pauzira svoju karijeru rijaliti takmičara. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Od tada, on se delimično povukao iz javnog sveta i trudi se da, koliko može, privatan život zadrži u svoja četiri zida, a ta "četiri zida" nalaze se na Zvezdari, u dobro poznatoj vili, kojom se Karići često hvale.

Upravo je ta vila čest predmet komentarisanja, a nisu retke ni prozivke da "Osman tu vilu nije zaradio".Neki su čak besramno optuživali da je ta vila ukradena.

Kako mediji ekskluzivno saznaju, Kristina Karić se vodi kao zakonita i jedina vlasnica. Prema saznanjima, Kristina je vilu nasledila.

Nakon saznanja ovih informacija, novinari su stupili u kontakt sa Osmanom i Kristinom, kako bi čuli njihov komentar. Međutim, Kristina nije želela da odgovara na ova pitanja, već je zamolila da ovom prilikom ona isključivo sa Osmanom zajedno odgovori.

Na ovo pitanje ću vam dati jasan odgovor. Kuća je naša, mene i moje žene sa kojom živim sad će evo 26 godina. I nemamo jednu kuću na Zvezdari, već dve. Jedini naslednik će biti Stefan Karić - odgovorio je Osman u svoje i ime supruge.
Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.