ŠIROKO, luksuz pršti na sve strane - Nataša Ninković pokazala novu nekretninu u centru Beograda, nije štedela ni dinara

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 17:48

ŠIROKO, luksuz pršti na sve strane - Nataša Ninković pokazala novu nekretninu u centru Beograda, nije štedela ni dinara

Glumica se pobrinula za svaki detalj.

Jedna od najpoznatijih srpskih glumica, Nataša Ninković, konačno je otkrila javnosti kako izgleda stan u koji se nedavno preselila sa svojim suprugom, a koji se nalazi u samom centru Beograda.

Glumica se jednom prilikom pohvalila da je enterijer sama uredila i da je pažljivo birala svaki detalj, a kako je i sama objasnila, o novom luksuznom stanu koji je smešten u strogom centru naše prestonice, maštala je oduvek. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Danas njeni sinovi studiraju van Srbije, te se njena želja konačno ispunila kada se sa svojim suprugom preselila kako su ranije i planirali.

Ona je takođe navela i da je svaki detalj i svaki kutak sama uredila jer najviše vremena provodi kod kuće, pa joj je izuzetno važno da joj je energija doma po meri. Glumica je jednom prilikom podelila objavu na svom Instagram nalogu, gde je slikala buket cveća koji je dobila od svog sina na poklon, a u pozadini se može videti raskošno i lepo dekorisan stan, dok se posebno ističe kombinacija bež i plavih tonova enterijera. 

- Tačno je da smo se preselili u centar grada, ali to je bila dugogodišnja odluka i plan koji je sad sproveden u delo. Deca su porasla, otišla u inostranstvo da studiraju i vreme je za promene - rekla je Nataša, pa se dotakla stana:

- Mnogo mi je važan prostor u kome živim jer dosta vremena provodim u kući. Ceo enterijer, sa svim detaljima i energija samog prostora, kao i njegov miris. To je mesto odakle odlazim u svakodnevicu i kome se trčeći vraćam. Stilovi i trendovi se menjaju, ja ih pratim, ali uzimam samo ono što osećam kao svoje ili naše. Bez obzira na ukus, ono što prostor mora imati to je lični pečat - rekla je glumica nedavno, prenosi Espreso.

Srbija Danas
Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.