SCANDAL! saznaje: Stanija ima novog dečka!

Izvor: Scandal.rs, 12.Mar.2015, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! saznaje: Stanija ima novog dečka!

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje Stanija Dobrojević počastila se stanom od 110 kvadrata u centru Rume! Kako smo saznali, u pitanju je luksuzna nekretnina koja je pripadala nekom lokalnom budžovanu, te je opremljen stilskim nameštajem po meri! U svakom slučaju, Stana je pala i na enterijer, i na kvadraturu, pa nije odolela da ga kupi! Ona, međutim, neće živeti tu, već se vraća u Ameriku sa bratom Sanijem, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << a mama Slavica će čuvati stan! Ovih dana Stanija se priprema za proslavu rođendana u Beogradu, a SCANDAL! eskluzivno saznaje da ima i dečka! Ipak, on se neće pojaviti na proslavi pošto mu je to strogo zabranjeno! Naime, on nije ni iz Srbije, ni iz Amerike, a sa Stanijom se viđa svuda po Evropi budući da ona ne želi da joj mediji pokvare i ovu vezu! Iako je poželeo da se pojavi na njenom rođendanu i već joj posalo savršen buket cveća, Stanija insistira da do toga ne dođe pošto ima iskustva sa propalim vezama koje su mediji dokrajčili. Sa ovim dečkom joj je baš lepo, čemu u prilog ide i činjenica da je u nekoliko navrata iz Amerike putovala u Evropu ne bi li ga videla! Osim ljubavi, njih povezuje i posao, a ona se ovih dana bavi nekretninama, ali i modom!

“Neumesno je da pričam o nekretninama! Mlada sam i sav novac pametno ulažem, a o ljubavi tek neću da pričam. Moraćete da se potrudite da biste nešto saznali”, rekla nam je Stanija, a mi joj obećavamo da ćemo je uhvatiti! Pa ipak smo mi SCANDAL!

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

SCANDAL! saznaje: Stanija ima novog dečka!

Izvor: Svet, 12.Mar.2015

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje Stanija Dobrojević počastila se stanom od 110 kvadrata u centru Rume! Kako smo saznali, u pitanju je luksuzna nekretnina koja je pripadala nekom lokalnom budžovanu, te je opremljen stilskim nameštajem po meri! U svakom slučaju, Stana je pala i na enterijer, i...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.