SASA MATIC SE SELI IZ STANA Kupuje kucu zbog cerki

Izvor: medio.rs, 01.Jan.2016, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SASA MATIC SE SELI IZ STANA Kupuje kucu zbog cerki

Matić bi voleo da njegove mezimice Aleksandra i Tara žive u kući sa dvorištem, pa je počeo da traži nekretninu na Vračaru

Pevač Saša Matić kupuje kuću u centru Beograda, saznaje Stars. Pevač je odlučio da svoj dosadašnji dom, stan u naselju Košutnjak, zameni većim prostorom, a zbog svojih ćerkica opredelio sa za kupovinu kuće s dvorištem.

- Saša je na snimanju novogodišnje „Grandove“ emisije ispričao da već izvesno vreme razmišlja >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << o kupovini kuće, a sada je definitivno rešio da to bude negde u centru Beograda. Iako im se veoma dopada Košutnjak, pevač i njegova supruga Anđelija smatraju da je za njihove ćerke Aleksandru i Taru praktičnije da odrastaju u kući sa dvorištem, nego u stanu. On je do sada živeo u mirnom kraju, na Košutnjaku, ali ipak su i tamo imali problema jer su im pre dve godine lopovi obili stan i odneli novac i dosta zlata. Sada bi Saša najviše volelo kada bi njegov budući dom bio u blizini Crvenog krsta, na Vračaru - rekao je izvor blizak porodici Matić.

Kako bismo proverili svoja saznanja, pozvali smo Sašu, ali on nije odgovarao na pozive. Njegov menadžer Marko Maksimović rekao je da nije razgovarao sa Sašom u vezi sa kupovinom kuće u Beogradu.

- Ja nisam čuo za to. Mada, moguće je da je istina - kratko je prokomentarisao Marko za Stars.
Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.