Izvor: Studio B, 29.Jun.2015, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rubrika "Pet pitanja pet odgovora"

Gledalac iz Novog Beograda pita da li je validna odluka Skupštine opštine Obrenovac zbog koje dobija da plati 1.000 dinara na ime naknade za iznošenje smeća iz njegove kuće u Maloj Moštanici.

Slobodan da u toj kući niko ne živi, ali se u odluci pominje samo veličina nekretnine, odnosno objekta, pa za tu kuću plaća duplo u odnosu na stan na NBGD (gde živi i stvarno pravi smeće). 

Odluka Skupštine gradske opštine validna je dok se ne donese nova >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << odluka istog tela ili odluka o izmeni prethodne odluke. Kako je pri donošenju odluke o visini naknade za pruženu komunalnu uslugu neki kriterijum morao biti uzet u obzir, površina objekta izgleda kao sasvim objektivan parametar.

U slučaju da želi pred Ustavnim sudom da ospori ovakvu odluku SO Obrenovac, tj. onu koja mu ne odgovara, gledalac se za savet može obratiti svom advokatu.
Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.