Izvor: Blic, 08.Nov.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putovanja najbolja investicija

Voditelj i maneken Boško Jakovljević priznaje da ne razmišlja mnogo o ozbiljnim finansijskim ulaganjima, da nije toliko upućen u rad investicionih fondova i berze, a da novac uglavnom ulaže u nekretnine.

- Kada sakupim više novca, uložim ga u nekretnine, a odvojim i za putovanja, koja takođe smatram dobrim vidom ulaganja novca. Inače, trudim se da što manje novca imam kod sebe - priča Boško Jakovljević, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji prati svakodnevne promene kursa dinara u odnosu na evro, svestan mogućih posledica inflacije.

- Kada je u pitanju poverenje u banke, nemam ga ni više ni manje od ostalih građana naše zemlje - priča Jakovljević i iskreno objašnjava:

- Nisam razmišljao ni da ulažem novac u investicioni fond, jer nisam toliko spretan sa parama i ne snalazim se baš najbolje u tim, da ih tako nazovem, bankarskim premetačinama.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.