Prodaja stanova u Beogradu na vodi od 3. oktobra

Izvor: Blic, 20.Sep.2015, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodaja stanova u Beogradu na vodi od 3. oktobra

Generalni direktor Beograda na vodi Nikola Nedeljković izjavio je da se do danas prijavilo više od 6.000 zainteresovanih kupaca za stanove u okviru projekta Beograd na vodi i najavio da će prodaja nekretnina početi 3. oktobra, kada će biti poznata i cena kvadrata.

On je novinarima u zgradi Beogradske zadruge rekao da će stambeni objekat imati 296 stanova i da je više od 6.000 zainteresovanih kupaca "izuzetno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << veliki odziv".

Prodaja će, najavio je Nedeljković, početi 3. oktobra, a tada će biti poznata i cena kvadrata, koja do sada nije objavljena u skladu sa poslovnom politikom.

U skladu sa tržišnim uslovima postojaće i kapara koja će biti definisana ugovorom sa kupcima, dodao je Nedeljković.

- Svako može da se registruje na našem sajtu i dobrodošao je svako ko želi da kupi ili pogleda uslove za kupovinu stana - rekao je Nedeljković.

Danas u podne na sajtu Vlade Srbije objavljen je Ugovor o zajedničkom ulaganju u projekat "Beograd na vodi".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Više od 6.000 želi stan u BG na vodi"

Izvor: B92, 20.Sep.2015

Generalni direktor Beograda na vodi Nikola Nedeljković izjavio je da se do sada prijavilo više od 6.000 zainteresovanih kupaca za stanove...On je najavio da će prodaja nekretnina početi 3. oktobra, kada će biti poznata i cena kvadrata...On je novinarima u zgradi Beogradske zadruge rekao da će stambeni...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.