Izvor: Piplmetar.rs, 01.Mar.2024, 21:32

Pogled puca na ceo Beograd a na krovu bazen: Pogledajte u kakvom luksuzu Breskvica živi sa dečkom

Kako izgleda dom Breskvice pokazala je u jednom Instagram storiju
Mlada zvezda Anđela Ignjatović Breskvica naporno i vredno radi, a novac koji je zaradila uložila je u nekretninu i to ozbiljnu, u kojoj od skoro živi sa dečkom. Kako izgleda dom Breskvice pogledajte u nastavku…
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Kako izgleda dom Breskvice svi se pitaju Breskvica je nedavno pokazala >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << bazen, koji se po svemu sudeći nalazi na krovu i dvorište sa travnjakom i nestvarnim pogledom, pa sve objavila na svom storiju na Instagramu…
Pročitajte Tuga pokvarila porodičnu sreću – Umesto da danas slavi, Miroslav Ilić se hvata za glavu – Nema me toliko na Instagramu, a razlog je to što se uveliko selim! Naš raj! Zahvalna – napisala je ona u opisu tada, a prizor kako izgleda dom Breskvice oduševio je mnoge.
Instagram

Naime, po svemu sudeći zgrada u kojoj živi nalazi se u Žarkovu, a ekipa Paparaco lova kako prenosi Blic uslikala je stambeni objekat jednom prilikom i tada smo imali prilike da vidimo kako zgrada izgleda spolja.
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Zgrada u Žarkovu – Kako izgleda dom Breskvice Inače, Breskvica je do nedavno živela u porodičnoj kući koja se nalazi takođe u Beogradu, u naselju Krnjača…
Pročitajte Svi misle da je klinka, ali nije, evo koliko Breskvica zapravo ima godina Breskvica pored pevanja, svira klavir i gitaru. Kao svoje uzore sa domaće scene navodi Relju Popovića i Nikoliju. Privatno sluša rok muziku koju je zavolela kroz odrastanje zahvaljujući roditeljima, a kao omiljene muzičke grupe navela je Ramštajn i AC/DC.
Ata images

Svoj prvi singl “Utopia” objavila je 2019. godine, a nakon toga, u periodu između 2019. i 2021, i niz dueta sa tadašnjim partnerom Vojažem,  dok ih duet sa Vukom Mobom pod nazivom “Koraci u noći” dovodi do veće pažnje medija. Ono što je zanimljivo, iako uzor mladima, Breskvica je favorit za pobedu starijim generacijama, dok su mlađi više opredeljeni za ZorjuTejadoruZejnu ili Džordžija.

AUTOR: SVET
IZVOR: BLIC
FOTO: ATA images




Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.