Pet dana do stana

Izvor: S media, 19.Jun.2012, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pet dana do stana

Već tri godine potražnja za stanovima se smanjuje, njihova cena u međuvremenu je pala za trećinu, a u nekim gradovima je prepolovljena.

Barozo ljut na G20

Grci opustošili banke

Država istrošila novac za stanove

Akcijom "Pet dana do stana", Investiciona konferencija o nekretninama na beogradskom Sajmu, u ovom trenutku nudi najpovoljnije uslove za kupovinu stana. Agencije su snizile proviziju, bankari kamatu, i vlasnici stanova >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << su za narednih pet dana, agentima dostavili novu, nižu cenu.

"To su i novi i stari stanovi koji su već u prometu. Imamo dosta potpisa sa ljudima koji su dali svoje nekretnine tri odsto niže i sa većim popustom", kaže Nenad Đorđević iz "Klaster nekretnina".

Sa svoje strane, agencije su se za početak odrekle jednog procenta zarade. Tako stan od 50 kvadrata u Beogradu, koji košta 70.000 evra, kupujete za 67.000.

Uz bankarsko smanjenje kamate, za stambeni kredit na 25 godina, ušteda je 50 evra mesečno po rati, što će zavisiti i od tromesečnog kretanja euribora sa kojim se usklađuje kamata.

Izvor:RTS foto:Guliver/Thinkstock

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.