Izvor: Blic, 27.Jun.2023, 20:21

"PLAČEM SVAKOG DANA" Anđela Đuričić o privatnim problemima, saradnji sa Anom Ćurčić i kupovini nekretnine u Beogradu: "Mnogo je stresa, suze same idu"

Učesnica "Zadruge 6" Anđela Đuričić otkrila je da li se čula sa bivšim dečkom Zvezdanom Slavnićem posle njihovog raskida, kao i da li bi ugostila njegovu nekadašnju partnerku Anu Ćurčić u svojoj emisiji, a spomenula je i kupovinu nekretnine u srpskoj prestonici.
Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"PLAČEM SVAKOG DANA, SUZE MI SAME IDU!" Anđela se teško nosi sa svim promenama - pomenula Zvezdana i Anu Ćurčić

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023

Po prvi put je progovorila na ovu temu....Učesnica "Zadruge 6" Anđela Đuričić trenutno je jedna od najaktuelnijih devojaka koje su bile deo rijaliti formata, jer njen odnos sa Zvezdanom Slavnićem iako je veza raskinuta i prekinuta, još uvek intrigira javnost...Sada je u obraćanju za medije otkrila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.