Izvor: Blic, 06.Nov.2009, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren Sajam nekretnina i investicija

Četvrti sajam nekretnina i investicija „Belre", koji će trajati do 7. novembra, a na kome učestvuje oko 50 izlagača, otvoren je juče na Beogradskom sajmu.

Verica Kalanović, ministarka za Nacionalni investicioni plan, prilikom otvaranja sajma istakla je da Srbija nastavlja svoj investicioni ciklus i podršku privredi u sledećoj godini kroz 310 miliona evra.

- Država će sledeće godine uložiti 1,15 milijardi evra u kapitalne investicije i infrastrukturu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a najpre u Koridor 10 - rekla je Verica Kalanović.

Cilj sajma „Belre", koji okuplja vlasnike zemljišta, investitore, konsultante, projektante, investicione fondove, banke, osiguravajuće kompanije, kreditore i krajnje korisnike, jeste da se na jednom mestu susretnu svi učesnici u regionalnom tržištu nekretnina. Sajam je prilika i za predstavljanje domaćih projekata, kompanija i usluga široj stručnoj javnosti i promociju aktuelnih investicionih potencijala Srbije i regiona.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.