Izvor: Blic, 07.Jan.2019, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oni su SUROVA ALBANSKA MAFIJA koja švercuje stotine tona droge, a svoj "deo kolača" imaju i neka dobro poznata POLITIČKA IMENA IZ REGIONA

Krajem 2018. godine, regionalni i domaći mediji naširoko su pisali o albanskoj mafiji. Domaći su prenosili da su albanski klanovi preko nekretnina "oprali" čak 1,5 milijarde evra u Srbiji tokom poslednjih deset godina, britanski su prenosili fotografije albanskih bosova koji se otvoreno razmeću bogatstvom, a francuski "Figaro" je upozorio da su sve prisutniji i u Francuskoj. Uprkos brojnim novinskim pričama, albanska mafija obavijena je velom tajne i malo šta se o njoj pouzdano zna.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SUROVA ALBANSKA MAFIJA TRESE EVROPU I BALKAN: 15 familija kontroliše narko-biznis, a evo zašto je među gangsterima reč FIS najmoćnija! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Kurir, 08.Jan.2019, 10:05

Albanski klanovi su preko nekretnina "oprali" čak 1,5 milijardi evra u Srbiji, Crnoj Gori i na Kosovu i Metohiji, tokom poslednjih deset godina. Tamošnji klanovi sarađuju sa klanovima u Crnoj Gori i na Kosovu, a bave se švercom droge i oružja.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.