Obaveštenje o katastru putem SMS

Izvor: Beta, 12.Jul.2010, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obaveštenje o katastru putem SMS

BEOGRAD, 12. jula 2010. (Beta) - Republički geodetski zavod je saopštio da je omogućio gradjanima da putem besplatne SMS poruke dobiju informaciju o upisu nekretnine u katastar.

Tu mogućnost za sada imaju stanovnici pojedinih delova Beograda, kao i stanovnici Novog Sada, Niša i Kragujevca koji podnesu zahtev službi za upis nepokretnosti u katastar.

Ova usluga omogućena je korisnicima u deset gradskih opština u Beogradu, ali u saopštenju nije navedeno u kojima. Beograd ima 17 gradskih opština.

Obaveštenje SMS porukom je moguće u svim mrežama mobilne telefonije u zemlji. Jedino što gradjanin treba da uradi je da ostavi broj mobilnog telefona službenicima katastra gde podnosi zahtev.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Obavještenje o katastru putem SMS

Izvor: Capital.ba, 12.Jul.2010

BEOGRAD , Republički geodetski zavod je saopštio da je omogućio građanima da putem besplatne SMS poruke dobiju informaciju o upisu nekretnine u katastar. Tu mogućnost za sada imaju stanovnici pojedinih dijelova Beograda, kao i stanovnici Novog Sada, Niša i Kragujevca koji podnesu zahtjev službi...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.