OVO SE NE MOŽE REČIMA OPISATI Oglas za garsonjeru izazvao LAVINU na društvenim mrežama! Svi se pitaju samo JEDNU stvar (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 14:28

"OVO SE NE MOŽE REČIMA OPISATI" Oglas za garsonjeru izazvao LAVINU na društvenim mrežama! Svi se pitaju samo JEDNU stvar (FOTO)

Korak dalje od svega što smo do sad viđali

Oglas iz Smedereva za garsonjeru hit na mrežama.

Jedan oglas za garsonjeru koja se izdaje u Smederevu privukao je veliku pažnju. Vlasnici nekretnina u Srbiji, posebno u Beogradu, već su nas navikli na raznorazne oglase. Videli smo da se minijaturni stanovi prodaju ili izdaju po neverovatnim cenama, a sve sa opravdanjem primamljive lokacije ili poskupljenja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zbog sveukupne situacije u svetu.

Sada smo sa jednim oglasom iz Smedereva, čini se, otišli korak dalje. U pitanju je specifični dekor i jedna misterija – gde je toalet?

U oglasu stoji da je garsonjera u centru Smedereva, da ima 26 kvadrata i da se izdaje za 250 evra.

Ovo morate da vidite.

Izdavanje. pic.twitter.com/jqcJoMfkRq

— doktor Svetislav 🔱 (@vladika_backi) February 21, 2024

To je cena sa uračunatim režijama osim struje. Garsonjera je sa dvorištem u strogom centru grada i najam je za jednu osobu, navodi se. Dalje se kaže da je ugovor na godinu dana, a depozit u visini jedne kirije.

Nisu dozvoljeni kućni ljubimci. Sve to je pokrenulo lavinu komentara, a mi smo izdvojili samo neke.

"Dobro je što si podelio fotografiju, jer ovo se rečima ne može opisati.", "Strah me je da pitam gde se nalazi kupatilo.",

"Sa kreveta mogu da operem ruke u sudoperi i zatvorim nogom mašinu za veš",  "Lusteri vade stvar, daju notu luksuza." Barokni minimalizam" "Tri u jednoj i žena i sestra i drug".

Izvor: Srbija Danas/Mondo/Prenela: T.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"I žena i sestra i drug": Oglas za garsonjeru u Srbiji privukao mnogo pažnje FOTO

Izvor: B92, 24.Feb.2024

Jedan oglas za garsonjeru koja se izdaje u Smederevu privukao je veliku pažnju na društvenim mrežama...U oglasu stoji da se garsonjera nalazi u centru Smedereva, da ima 26 kvadrata i da se izdaje za 250 evra što je cena sa uračunatim režijama osim struje...Garsonjera je sa dvorištem u strogom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.