OVA PEVAČICA JE VLASNICA NAJSKUPLJEG AUTOMOBILA NA ESTRADI: Za besnu mašinu iskeširala 300.000 evra!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2023, 12:42

OVA PEVAČICA JE VLASNICA NAJSKUPLJEG AUTOMOBILA NA ESTRADI: Za besnu mašinu iskeširala 300.000 evra!

Poseduje i brojne nekretnine!

Pevačica, Jana Todorović jedna je od najbogatijih pevačica sa domaće estrade, a pored brojnih nekretnina koje ima u svom vlasništvu, ona i njn muž neguju ljubav i prema besnim mašinama.

Oni su nedavno su pazarili jednu za koju su iskeširali čak 300.000 evra.

Iako se u javnosti gotovo nikada ne razbacuje, nedavno je na svadbenom veselju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Đanijevog sina "upala" svima u oči, i to zbog besne mašine u kojoj je došla.

Za belu "zver" marke "mercedes brabus G klasa" pevačica je sa kompletnom (full) operemom iskeširala čak 300.000 evra, što je ubraja na listu pevačica koje poseduju najskuplje automobile.

- Ona i njen suprug su ljubitelji ovakvih mašina. Ne vole previše da "upadaju" drugima u oči, pa ga zato koriste samo za retke prilike. Uzeli su ga sa full operemom i platili oko 300.000 evra - otkrio je izvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.