OGROMNA ŽIVOTINJA IZNAD KREVETA, BRENDIRANI DETALJI, CIRKONI: Evo kako izgleda luks stan Jovane Jeremić! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2023, 18:54

OGROMNA ŽIVOTINJA IZNAD KREVETA, BRENDIRANI DETALJI, CIRKONI: Evo kako izgleda luks stan Jovane Jeremić! (FOTO)

Voditeljka uložila vrtoglavu cifru!

U emisiji ''Premijera - Vikend specijal'' reporter je posetio Jovanu Jeremić, popularnu voditeljku televizije Pink, koja je ekskluzivno za sve gledoce prezentovala svoj novi stan.

Na ulazu, novinar je, od ekipe ''Premijere'' Jovaninoj ćerki Lei poklonio veliku kućicu za lutke, koja se, kao i njena majka, oduševila ovom poklonom.

Voditeljka je odmah prošetala kroz njen stan i otkrila da ove nekretnine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne bi ni bilo da nije bilo televizije Pink.

- Ja moram da se zahvalim svima koji su mi pomogli, a posebno Željku i Milici Mitrović koji su mi pružili neverovanu šansu i priliku. Oni su jedni, prilikom mog transfera, znali za moj razvod i bili uz mene... Pre Pinka nisam imala ništa na svoje ime, a sada imam čak dve nekretnine - započela je priču Jovana, pa dodala:

- Ceo stan je u simbolici lava. Mnogo ljudi je radilo ovde da bi on izgledao ovako prefektno - rekla je kroz osmeh voditeljka.

Jovanina spavaća soba već se neko vreme komentariše, veliki Lav iznad kreveta i detalji brenda šanel, kao i ogromni bračni krevet, a na pitanje sa kim spava, rekla je:

- Gospodin Šanel možda će doći večera. Neću vam otkriti! Moj privatni život je jedna misterija, i ne želim o tome da prilčam. Želim da kažem da ovaj stan nije nastao prljavim parmaa, nijedna žena nije plaka, nikoga nisam razvela, ili nanela zlo... sve sam kupila svojim parama. Ja sam birala da živim pošteno... u smislu zarađivanja... ali sam ovako generalno đavolica - dodaje Jovana i kaže da njen naredni suprug mora da bude ''lav'' i ''big king'' ako želi da provede život sa njom.

Na jednom zidu u stanu ima i veliku sliku sa njenim svetlucavim inicijalima:

- To je slika koju sam dobila odavno na poklon od jednog prijatelja. Ovo nisu dijamanti da se razumemo, to su cirkoni. Jako mi je draga i morala je da zauzme posebno mesto u mom stanu.

Ono što je najviše zanimalo gledaoce, ali i reportera je i cena pomenute nekretnine:

- Stan sam kupila sama. Sve što ovde vidite nastalo je samo mojim radom. Ovaj stan sa sve renoviranjem košta 200.000 evra. Kada me sada pitaju da li imaš para, ja kažem nemam... 50 evra nemam u novčaniku. Sad krećem od nule! Ali sve sam zaradila sama, nikada me niko nije finansirao i to je nabitnije!

Dodala je i da, kada se bude nekada selila, da će sa sobom obavezno nosi ikonu Svetog Vasilija Ostroškog, kao i mobilni telefon.
Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.