Njen sin ima 5 godina i STAN u Dubaiju: Pevačica razvezala jezik o nekretninama, otkrila šta sve poseduje

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Dec.2023, 23:51

Njen sin ima 5 godina i STAN u Dubaiju: Pevačica razvezala jezik o nekretninama, otkrila šta sve poseduje

Mnoge poznate ličnosti govore o nekretninama koje poseduju, što je sada učinila i Goga Sekulić. Ona je u emisiji otvoreno progovorila o stanovima, ali i sinu.

U emisiji ''Premijera Viked Specijal'' gostovala je pevačica Goga Sekulić.

Ona je, između ostalog, progovorila o nekretninama, ali i ljubavi.

- Imam simpatiju, ali samo to ću reći. Imam i danas leptiriće u stomaku kad pomislim na to! Neću reći ko je, jer nikome više neću >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << praviti reklamu, ali da, imam simpatiju - rekla je Goga, pa se osvrnula na priču da je njen bivši sinu (5) kupio stan u Dubaiju već sada:

- Tačno je, kupio je stan mom, našem, sinu za peti rođendan! Ne vidim u čemu je problem! Čovek je hteo na vreme da ga obezbedi! Pošto se pevači hvale da imaju mnogo nekretnina, evo reći ću i ja, imam dva stana i jedan auto. Stan na Vračaru vredi 300.000 evra. Porez na njega sam uredno platila - rekla je Goga kroz osmeh.

Podsetimo, Goga Sekulić je u istoj emisiji prvi put progovorila o problemu koji ima njen sin Vasilije Andrej i pružila podršku roditeljima koji se nalaze u istoj situaciji, a o čemu je reč možete pročitati OVDE.

Srbija Danas/A.M.
Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.