Nekada u luksuznoj vili sa Harisom, a sada kao PODSTANAR u iznajmljenom stanu - EVO gde trenutno živi Melina Džinović

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2024, 21:33

Nekada u luksuznoj vili sa Harisom, a sada kao PODSTANAR u iznajmljenom stanu - EVO gde trenutno živi Melina Džinović

Odbila je da se preseli kod novog dečka.
Novi partner Meline Džinović predložio je poznatoj dizajnerki da se useli u jednu od njegovih nekretnina, nakon što se razvela od popularnog pevača Harisa Džinovića, ali je Melina bila striktna i odbila njegov predlog.
Razvod Harisa i Meline i dalje je jedna od glavnih tema u medijima, a kako otkriva izvor za "Alo!", Melina trenutno živi sama i pokušava da nađe mir u iznajmljenom stanu.
Kako tvrdi izvor za "Alo!", Melina je već godinu i po dana u vezi sa jednim moćnikom koji je dve godine stariji od nje, ali nakon odlaska iz velelepne vile na Senjaku, nije želela...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

(PAPARACO) EVO SA KIM SE MELINA VIĐA POSLE RAZVODA OD HARISA Sve vreme se krije od javnosti - ne vozi se sama u automobilu

Izvor: Blic, 21.Mar.2024, 00:06

O razvodu poznatog pevača Harisa Džinovića i dugogodišnje supruge Meline ne prestaje da se priča.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.