Neda Ukraden zida apartmane na moru!

Izvor: Kurir, 08.Maj.2015, 07:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neda Ukraden zida apartmane na moru!

Neda Ukraden započela je izgradnju apartmana na Crnogorskom primorju, u mestu Lepetani, na placu od 359 kvadratnih metara, koji je opština Tivat prošlog leta htela da joj oduzme.

S obzirom na to da je ta parcela od 1989. u njenom vlasništvu, pevačica je na sve načine pokušala da je zadrži i uz pomoć medija u tome je uspela. Najpre je mislila da na placu koji se nalazi tik do onog na kojem ima kuću sagradi ćerki nekretninu, ali se predomislila pa sad zida apartmane >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << za koje je u februaru dobila građevinsku dozvolu.

- Moj plac ispred kuće koji sam nasledila od majke dugo je bio prazan. Opština je htela da mi ga oduzme kako bi napravili put, čime bi građevinsko zemljište pretvorili u negrađevinsko. To je velika šteta jer ja ne želim da sadim povrće na njemu, nego da nešto zidam ili prodam. Započela sam izgradnju šest apartmana i najverovatnije ću ih izdavati u jeku sezone - ispričala je Ukradenova.

(M. D.)
Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.