Naš pevač se obogatio od nekretnina - sada živi luks, jede škorpije i mazi tigrove: Neverovatni snimci

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024, 10:48

Naš pevač se obogatio od nekretnina - sada živi luks, jede škorpije i mazi tigrove: Neverovatni snimci

Dok se jedni zgražavaju, drugi smatraju da uživa za sve pare te mu i zavide.

Poznati pevač iz prve sezone "Zvezda Granda" Darko Filipović sklon je hedonističkom životu na putovanjima. O njegovom putovanju na daleki Tajland se i dalje priča, a slike is nimci koje je tom rpilikom podelio i dalje intrigiraju javnost i njegove obožavaoce.

Filipović se na snimcima sa svog putovanaj pokazao kao pravi avanturista i mnogi su bili fascinirani njegovom hrabrošću.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Vlasnik hita "Opomena" je na egzotičnoj destinaciji sa zadovoljstvom degustirao škorpije na žaru. Njegovi mnogobrojni fanovi i pratioci na društvenim mrežama bili su šokirani a pojedinci su bili i zgroženi.

Njegova drugarica Milica Todorović je dopisala "Jao, Bože!"

A post shared by Darko Filipovic (@darkofilipovic_official)

Nakon egzotičnih gastronomskih iskustava, Darko je pomazio i tigra, a mnogi nisu verovali da je ova "maca" prava.

A post shared by Darko Filipovic (@darkofilipovic_official)

Osim toga, Darko je pozirao i sa iguanom na plaži i pokazao kako je mazi i uživa u njenom društvu.

A post shared by Darko Filipovic (@darkofilipovic_official)

Kako se mediji svojevremeno pisali, u periodu korona virusa mnoge javne ličnosti sa estrade mesecima su se žalile što nemaju nastupe i ne zarađuju. Baš tada osvanula je vest u domaćim medijima da je pevač Darko Filipović rešio da uloži u nekretnine u Grčkoj, te je kupio dva stana u blizini Soluna, koje izdaje i od toga sebi obezbeđuje lagodan život.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.