Nakon smrti supruga, Lepa Lukić u zavadi sa njegovom porodicom zbog NASLEDSTVA!

Izvor: Svet, 16.Maj.2019, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon smrti supruga, Lepa Lukić u zavadi sa njegovom porodicom zbog NASLEDSTVA!

Krajem februara ove godine, preminuo je Milan Milanović, suprug Lepe Lukić.

Iako su bili 19 godina u braku, on se nije medijski eksponirao u Srbiji, a budući da je živeo u Kanadi, svega se jedanput pojavio na koncertu poznate pevačice.
Nakon smrti, Milan je iza sebe ostavio mnogo novca Lepoj, ali sada su nastalu novi problemi. Naime, pojavili su se njegovi rođaci koji od pevačice traže svoj deo nekretnina i udeo u uspešnoj firmi koju je vodio. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<
Lepa je baš u problemu! Tih rođaka nigde nije bilo dok je Milan bio živ, a sada su ga se svi setili! Nije njoj do para, ima ona svoje, lepo zarađuje, ima i penziju u Kanadi, međutim, krivo joj je što su se sad odjednom svi pojavili i sve hoće za sebe! Smatra da to nije lepo prema Milanu, međutim, pošto je ona volela njega, a ne njegov novac, verovatno će prepustiti rođacima sve što traže – ispričao je izvor blizak Lukićevoj.
svetsvet
The post Nakon smrti supruga, Lepa Lukić u zavadi sa njegovom porodicom zbog NASLEDSTVA! appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.