Na početku karijere bio je skromni dečko iz Ivanjice koji je jedva pozajmio 300 evra za prvi spot, a danas VOZI BESNA KOLA I BROJI NEKRETNINE

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2021, 08:02

Na početku karijere bio je skromni dečko iz Ivanjice koji je jedva pozajmio 300 evra za prvi spot, a danas VOZI BESNA KOLA I BROJI NEKRETNINE

Pronašao je tajnu uspeha!

Marko Stojanović, poznatiji kao MC Stojan, pesmom "Bičuj me, Stojane" svojevremeno je skrenuo ogromnu pažnju na sebe, međutim mnogi su ga gledali kao amatera koji samo želi da zasmeje javnost. Nakon pomenute numere, reper je uradio još nekoliko projekata i onda jednostavno nestao sa javne scene.

Pesmu "Bičuj me, Stojane" snimio je 2005. godine, a nakon toga objavio je još nekoliko šaljivih pesama sa sličnom tematikom. Usledili su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uspešni dueti sa Tinom Ivanović, Ksenijom Pajčin, Janom, Cvijom i drugima.

Međutim, MC Stojanu trebalo je izgleda neko vreme da jasno sagleda svoju karijeru i smisli kojim pravcem da ide. U tom periodu posvetio se vežbanju, ofarbao u plavo i potpuno nestao sa javne scene, a kada se vratio počeo je polako da promoviše svoj "novi zvuk".

A post shared by MC STOJAN (@mc_stojan)

Izgleda da je shvatio da pesme sa intimnom konotacijom i dalje dobro prolaze pa je snimio još nekoliko singlova na sličnu tematiku, ali su ga najviše proslavile kolaboracije sa drugim reperima.

MC Stojan je uspeo da izgradi svoje ime, pa shodno tome danas zarađuje desetine hiljada evra na nastupima, dok su njegove pesme pregledane nekoliko miliona puta na Jutjubu.

A post shared by MC STOJAN (@mc_stojan)

Kao skroman dečko iz Ivanjice, koji je na početku karijere pozajmio 300 evra da bi snimio spot za pesmu "Bičuj me Stojane", izgleda da je ipak pronašao tajnu uspeha pa trenutno može da se pohvali sa luksuznim automobilom i sa nekoliko nekretnina u Srbiji, ali i inostranstvu.
Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.