Na leto počinje izgradnja dve stambene kule na 20 spratova

Izvor: Politika, 11.Mar.2015, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na leto počinje izgradnja dve stambene kule na 20 spratova

KAN – Gradonačelnik Beograda Siniša Mali najavio je danas u Kanu da će u okviru projekta „Beograd na vodi,” na leto početi izgradnja dve rezidencijalne kule od 20 spratove, površine 68.000 metara kvadratnih.

Kule, čija je realizacija planirana u prvoj fazi projekta, danas su predstavljene na štandu kompanije Igl Hils na 26. Međunarodnom sajmu nekretnina (MIPIM) u Kanu

Međunarodni sajam u Kanu je, kako je Mali istakao, najbolje mesto za promociju Beograda >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << i tog projekta.

„Prošle godine smo predstavili master plan, dakle početak i ideju izgradnje 'Beograda na vodi', ove godine smo išli veliki korak dalje i prezentovali završni dizajn dve stambene kule koje će početi da se grade tokom leta ove godine”, kazao je Mali.

On je dodao da je to prvi objekat, a odmah nakon toga sledi izgradnja kule, tržnog centra i jedne poslovne zgrade i jednog hotela, što je prva faza projekta.

„To se u potpunosti uklapa u našu želju da Beograd izađe na reku, da iskoristimo tu promenadu i šetalište pored reke Save i da na neki način pružimo najbolje iskustvo onima koji će živeti tu, a takođe i Beograđanima koji će koristiti to šetalište i sadržaje na njemu”, istakao je Mali.

On je podsetio da je MIPIM u Kanu najprestižniji sajam nekretnina na svetu i na njemu se trenutno predstavljaju 93 svetska glavna grada.

„Beograd je morao da bude ovde... Na ovaj način promovišete vaš grad, ali takođe i projekat, a ovo je najbolje mesto za to”, naveo je Mali.

Tanjug

objavljeno: 11.03.2015.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kan: Gradonačelnik Mali prestavio Beograd na vodi

Izvor: Mondo, 11.Mar.2015

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali prisustvovao je danas prezentaciji prvih objekata projekta Beograd na vodi na 26. Međunarodnom sajmu nekretnina u Kanu...Foto: Mondo/ Goran Sivački..Na sajmu, na štandu kompanije Igl Hils predstavljene su dve rezidencijalne kule od 20 spratova čija je realizacija...

Nastavak na Mondo...

BG na vodi: Na leto počinje izgradnja dve stambene kule na 20 spratova

Izvor: Prva.rs, 12.Mar.2015, 12:46

Kule, čija je realizacija planirana u prvoj fazi projekta, danas su predstavljene na štandu kompanije Igl Hils na 26. Međunarodnom sajmu nekretnina (MIPIM) u Kanu.. .Međunarodni sajam u Kanu je, kako je Mali istakao, najbolje mesto za promociju Beograda i tog projekta. ."Prošle godine smo predstavili...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.