NOVI BIZNIS KIJE KOCKAR! Evo kako izgleda LUKSUZNA NEKRETNINA u koju će Kristina uložiti 80.000 evra

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023, 09:55

NOVI BIZNIS KIJE KOCKAR! Evo kako izgleda LUKSUZNA NEKRETNINA u koju će Kristina uložiti 80.000 evra

Pronašla je pravu oazu nadomak Beograda!

Kristina Kija Kockar jedna je od onih koji vole da investiraju u nekretnine, pa je na pragu da proširi svoju imovinsku kartu za još neki kvadrat.

Iako u vlasništvu ima već nekoliko nekretnina, pevačica je pikirala veliki plac sa manjom kućom u blizini Beograda, koji joj se čini odličnim za proširenje i izgradnju vikendice.

Ona je planove najpre otkrila na Instagramu, te da je već obavila razgovor >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa prodavcem.

Kija namerava da uloži u posao od 50.000 do čak 80.000 evra za opremanje i sređivanje nove luks nekretnine.

Kada su domaći mediji kontaktirali pevačicu, nije želela da komentariše ništa oko novca, ali je potvrdila da je pronašla željenu lokaciju za odmor, koja može da preraste i u biznis.
Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.