NOVA NEKRETNINA na moje ime - Dara Bubamara ČINI SVE za lagodan život sina Koste

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024, 20:58

"NOVA NEKRETNINA na moje ime" - Dara Bubamara ČINI SVE za lagodan život sina Koste

Nakon nekoliko prethodnih ulaganja, sada se odlučila i za naredni korak.

Pevačica Dara Bubamara često odvaja zarađeni novac kako bi uložila u nekretnine, kako u Srbiji tako i u inostranstvu.

Prvi stan je prošle godine kupila u Barseloni, a javnosti je poznato da poseduje i nekoliko luksuznih nekretnina u Novom Sadu, odakle je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i rodom.

Dara je novim Instagram storijem sa pratiocima podelila novost, da je kupila još jednu nekretninu:

- Još jedna nekretnina na moje ime. Hvala Bogu. Ko radi, taj zaradi. Ko radi, ne boji se gladi - napisala je Dara.

Na slici koju je objavila možemo videti fasciklu, koja na sebi novi natpis "Javni beležnik". Pevačica nije precizirala gde se nalazi nova nekretnina, pa i dalje ne znamo da li se odlučila za Beograd, Novi Sad ili neku drugu destinaciju.

- Nikada se nisam hvalila svojim nekretninama, to nije moj stil. Svakako imam sina, želim da mu obezbedim lagodan život, a sve što je moje, to je i njegovo, zapravo, sve što sam stekla ostavljam Kosti, a isti stav ima i njegov otac Milan, moj bivši muž - svojevremeno je izjavila pevačica.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.