Muž siledžija leti iz stana: Goran Stanić ostaje bez doma, a očekuje ga i zatvorska kazna!

Izvor: Scandal.rs, 06.Avg.2015, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muž siledžija leti iz stana: Goran Stanić ostaje bez doma, a očekuje ga i zatvorska kazna!

Baletan Goran Stanić (42), koji se nalazi u pritvoru jer je pretukao svoju suprugu Minu Lazarević (40), mogao bi da ostane bez stana u kojem je dosad živeo sa porodicom. Kako je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio, Srbija bi morala da, po ugledu na zakone u Austriji, usvoji model po kojem nasilnik odmah leti iz stana, bez obzira na čije ime je nekretnina.

“Onda žrtva makar ima mir i ne mora da razmišlja da li će nekoga da >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << prijavi, jer posle nema gde da živi”, rekao je Stefanović novinarima, komentarišući poslednji slučaj nasilja u porodici.

Inače, kako je ispričao Ljubiša Lazarević, otac poznate glumice, njegova ćerka je vlasinica stana iz kojeg ju je suprug izbacio.

“Moja ćerka je prodala stan u Novom Beogradu i podigla kredit kako bi na Zvezdari kupila stan u kojem se ovaj užas i dogodio. Naterala je i mene da prodam svoj stan, takođe u Novom Beogradu, kako bih kupio stan gde ćemo biti blizu”, izjavio je za naš list Minin otac.

Nakon što je Stanić zadržan u pritvoru, gde će provesti 30 dana kako ne bi uticao na svedoke, Lazarevićeva se sa decom vratila u svoj stan na Zvezdari, iz kojeg će najverovatnije njen suprug morati da se iseli ako se u skorije vreme donese zakon po ugledu na austrijski model.

Kako saznajemo od izvora bliskog Mini, ona će u narednih nekoliko dana predati papire za razvod i okončati brak sa baletanom.

Podsećanja radi, Stanić je u petak nakon ručka pretukao glumicu, da bi je potom izbacio iz stana. Posle nekoliko sati zakucao je na vrata kod svog tasta kako bi Minu vratio kući. Tada mu je Minin otac rekao da je ona sa decom otišla negde i da ne zna gde je, zbog čega je Goran još više pobesneo. Oko tri sata posle ponoći nasilnik je iz automatske puške pucao sa prozora zgrade u kojoj stanuju na Zvezdari. Tada je obezbeđenje objekta pozvalo policiju, koja je stigla nakon deset minuta i privela Gorana. Glumica je tek u subotu prijavila supruga za nasilje u porodici.

Ljubiša, otac Mine Lazarević, rekao je da su njegova ćerka i zet “nebo i zemlja” i da je Goran Stanić pored sebe imao ženu koja je mnogo uspešnija od njega.

“Mina je divna, mlada, lepa, uspešna i obrazovana žena. Ona ima dva završena fakulteta, a Goran nema ni školu za baletana. Goran je nekoliko meseci na bolovanju, imao je cistu iznad nosa, pa je morao da otvori bolovanje. Kažem vam, između moje Mine i njega je velika razlika”, ispričao nam je dirigent Ljubiša Lazarević.

Goran Stanić moraće u narednih nekoliko dana, dok je u pritvoru, da odgovori inspektorima odakle mu nelegalno oružje i od koga je kupio. Baletan nije imao dozvolu za posedovanje oružja koje mu je policija zaplenila nakon što ga je privela zbog pucanja uvis iz automatske puške. Po zakonu, nasilniku sleduje do tri godine zatvora zbog nelegalnog posedovanja oružja.
Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.