Može da kupi 264 dvosobna stana u Užicu: Majk Tajson (57) ponovo u ringu, za to dobija NEZAMISLIVU SUMU - evo koliko tačno

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 11:47

Može da kupi 264 dvosobna stana u Užicu: Majk Tajson (57) ponovo u ringu, za to dobija NEZAMISLIVU SUMU - evo koliko tačno

Cene nekretnina skaču, ali to nije Majkova briga.
Legendarni bokser Majk Tajson vratiće se u ring 20. jula u borbi s Džejkom Polom, najboljim bokserom među jutjuberima.
Bivši svetski šampion i nekad razoran nokauter, danas je 57-godišnjak koji je poslednju profesionalnu borbu imao 2005. godine, a poslednji egzibicioni meč odradio 2020. protiv Roja Džonsa Džuniora kroz osam rundi bez pobednika.
Pol je jedan od najpoznatijih jutjubera i influensera na svetu. Pre četiri godine je krenuo da se bavi boksom koji mu je velika strast, a od tada je skupio deset profesionalnih mečeva.
U devet njih je pobedio (šest puta nokautom), a jedini poraz je doživeo od Tomija Fjurija,...
Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.