Miraz od milion funti, investiciona nekretnina: Udala se za milionera tek kada je ispunio sve uslove

Izvor: B92, 04.Avg.2023, 16:24

Miraz od milion funti, investiciona nekretnina: Udala se za milionera tek kada je ispunio sve uslove

Linda Andrade sebe naziva "originalnom domaćicom iz Dubaija", a na društvenim mrežama objavljuje kako izgleda njena svakodnevica dok uživa u luksuzu.

Između ostalog, objavila je šta je tražila od budućeg supruga kao svadbeni poklon. Dakle, za početak je zatražila "svoju investicionu nekretninu“. Sedeći naspram svog muža pre nego što ga je uhvatila za ruku, otkrila je da želi miraz od milion funti, poznat kao mehr, prenosi San.

Pomerajući >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kameru preko zadivljujuće venčanice od tila i čipke sa srebrnim detaljima, otkrila je treću stvar koju je tražila.

Zatim je, snimajući svoje negovane ruke, gledaocima pokazala ekstravagantno prstenje i napisala: "7 dijamantskih prstenova".

Linda je potom u crno-zlatnoj odeći spušta niz stepenice uz komentar: "Odmor svakog meseca“.

"Ja sam supruga koja ostaje kod kuće, ali ipak...", prokomentarisala je zahtev za pomoćnicima u domaćinstvu. Ona se na kraju našalila i dodala da je njen poslednji zahtev "naravno, nijedna druga žena”.

Mnogi pratioci su komentarisali njen video-snimak.

"Kunem se, ljudi u Dubaiju žive u drugom univerzumu", napisao je neko dodajući tri uplakana emodžija.

"Treba li ti pas? Mogu da lajem", našalio se neko drugi.

"Molim te, nemoj da držiš savete i trikove, sestro, preklinjem te", molio je pratilac, praćen emodžijem sa rukama sklopljenim u molitvi.

"Ima li brata? Ili rođaka? Ili nekog drugog rođaka", dodala je druga žena.

"Nemate ličnog vozača? To je nešto što morate da tražite", bio je još jedan od komentara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.