Medjunarodna konferencija o arhitekturi i nekretninama

Izvor: S media, 30.Maj.2010, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medjunarodna konferencija o arhitekturi i nekretninama

Medjunarodna konferencija o arhitekturi i nekretninama "Blok 2010" (www.blok.rs) biće održana od 2. do 4. juna u Beogradu u Kongresnom centru hotela Zira.

Kako je najavio organizator, kompanija "Projmetal", na konferenciji će učestvovati 14 svetski poznatih arhitekata.

Na drugoj po redu konferenciji "Blok" pojaviće se i Kris Bose, arhitekta dvorane za plivanje za Olimpijadu u Pekingu 2008. godine, kao i arhitekta Milenijumskog tornja u Beču Boris Podreča.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
"Blok 2010" je posvećen pitanjima prilagodjavanja pristupa i koncepta u projektovanju u promenjenim ekonomskim okolnostima, energetski efikasnim objektima i pristupačnom stanovanju, konceptu koji nakon pola veka ponovo postaje aktuelan u Srbiji.

Biće održani i okrugli stolovi o tendencijama, formama, konstruktivnim sistemima i studijskim istrazivanjima u arhitekturi, standardizaciji poslovnih objekata i projektnom finansiranju.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.