Mali upozorava građane da su se pojavili prodavci nepostojećih stanova u Beogradu na vodi

Izvor: Njuz.net, 19.Mar.2015, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali upozorava građane da su se pojavili prodavci nepostojećih stanova u Beogradu na vodi

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeLažni prodavci nemaju nikakve informacije o ceni kvadrata, strukturi stanova, kao ni o tačnom broju stanova koji su na prodaju

BEOGRAD, 19. mart 2015, (Njuz) – Gradonačelnik Beograda Siniša Mali upozorio je danas građane Srbije da budu veoma oprezni prilikom kupovine nekretnina u Beogradu na vodi pošto je utvrđeno da su se pojavili prodavci nepostojećih stanova. On je naveo da je za samo jedan dan više od 1,000 >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << građana zainteresovanih za kupovinu požalilo da su pojedinci pokušali da im na ovoj lokaciji prodaju stanove koji nisu izgrađeni i o kojima se ništa ne zna.
-Za samo 24 sata stigle su pritužbe više od hiljadu građana. Svi oni su prijavili da su pojedinci pokušali da ih obmanu pričom da mogu da kupe stanove u jednoj od dve stambene kule u Beogradu na vodi. Navodno postoji oko 320 stanova koji su na prodaju i za koje vlada veliko interesovanje pa bi bilo dobro da što pre reaguju da ne bi ispustili sjajnu priliku – ispričao je Mali za Njuz.
-Upozoravam građane da budu jako oprezni i da ne nasedaju na te priče. Prema informacijama kojima raspolažemo ti takozvani prodavci nemaju nikakve informacije o ceni kvadrata, strukturi stanova, kao ni o tačnom broju stanova koji su na prodaju. Građanima pričaju o tome da će gradnja početi na leto i kao garanciju da će sve biti kao što je dogovoreno pokazuju neke slike i jednu maketu – rekao je gradonačelnik Beograda.
Siniša Mali je napomenuo da će građani prevarante najlakše otkriti proverom podataka firme koja navodno prodaje te stanove.
-U pitanju je firma čiji je kapital samo 100 dinara što dovoljno govori o njenom kredibilitetu – zaključio je on.
Soko Sokolović

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.