Izvor: YU-Build.rs, 28.Maj.2012, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuće s okućnicama se u selima u Srbiji prodaju i za manje od 5.000 evra

Napuštena domaćinstva u selima na teritoriji čačanske opštine prodaju se u bescenje, a za kupovinu se odlučuju raseljena lica i, u poslednje vreme, čačanski poslovni ljudi koji žele da "pobegnu" od gradske gužve. Vlasnik građevinske firme "Bilton" koja se bavi trovinom nekretninama Tihomir Simeunović rekao je Tanjugu da većina kupaca starih kuća i napuštenih imanja na selu nije izrazila želju da se bavi stočarstvom i zemljoradnjom, već da im je to "privremena stambena baza."

Nastavak na YU-Build.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kuće prodaju za manje od 5.000 evra

Izvor: Kamatica.com, 28.Maj.2012

Napuštena domaćinstva u selima na teritoriji čačanske opštine prodaju se u bescenje, a za kupovinu se odlučuju raseljena lica, ali i čačanski poslovni ljudi. Vlasnik građevinske firme Bilton koja se bavi trovinom nekretninama Tihomir Simeunović rekao je da većina kupaca starih kuća i napuštenih...

Nastavak na Kamatica.com...

Kuće prodaju za manje od 5.000 evra

Izvor: medio.rs, 29.Maj.2012, 00:37

Napuštena domaćinstva u selima na teritoriji čačanske opštine prodaju se u bescenje, a za kupovinu se odlučuju raseljena lica, ali i čačanski poslovni ljudi.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta YU-Build.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta YU-Build.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.