Izvor: Blic, 06.Mar.2024, 10:42

Kriza kuca na vrata tržišta komercijalnih nekretnina: Više od 500 banaka biće zatvoreno ili spojeno uskoro

Otkako su četiri regionalne banke u Sjedinjenim Državama koje poseduju ukupnu imovinu od 532 milijarde dolara – na čijem je čelu banka Silicijumske doline (SVB) – propale u martu 2023. godine, regionalne bankarske kompanije su pod nadzorom regulatora. A s obzirom na probleme industrije komercijalnih nekretnina (CRE), ključni fokus je bio na bankama koje su najviše izložene tom nestabilnom sektoru.
Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Tržište ovih nekretnina puca? "500 ili više će propasti"

Izvor: B92, 06.Mar.2024

Otkako su četiri regionalne banke u Sjedinjenim Državama koje poseduju ukupnu imovinu od 532 milijarde dolara – na čijem je čelu banka Silicijumske doline (SVB) – propale u martu 2023. godine, regionalne bankarske kompanije su pod nadzorom regulatora. A s obzirom na probleme industrije komercijalnih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.