Kija Kockar OTVORILA VRATA svog doma! Obratite pažnju na DETALJ iz SPAVAĆE SOBE!

Izvor: Svet, 08.Jun.2020, 13:19

Kija Kockar OTVORILA VRATA svog doma! Obratite pažnju na DETALJ iz SPAVAĆE SOBE!

Kija Kockar kupila je nekretninu na Karaburmi od novca koji je osvojila kao pobednica Zadruge 2. Stan je u modernom stilu sa luksuznim detaljima. Veoma je svetao i prostran, a opremala ga je potpuno sama.
KIJA JE MISLILA I NA SVOG PARTNERA! Prvo što je stavila na zid bilo je veliko ogledalo, ispred kog svakodnevno snima klipove i snimke i kači ih na društvene mreže.

Pevačica najviše vremena provodi u spavaćoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << sobi, gde nam je posebnu pažnju privuklo kupatilo sa staklenim vratima.

Upravo ta vrata jedan su od razloga što je Kija odabrala ovaj stan. Priznala je kako joj se posebno sviđa pomisao da je partner gleda iz kreveta dok se ona kupa.

Na policama preovlađuju pokloni fanova, uspomene sa putovanja, ikone, knjige, među kojima je i ona s njenim potpisom. Tu su svoje mesto dobile i nagrade za pevačka dostignuća.


Posebno mesto u dnevnoj sobi zauzima rakija koju je napravio Kristinin pokljni otac, pa na flaši piše: “Proizvodi Miloš Kockar” i ona se čuva za specijalnu priliku.

Za brz život moderne devojke dovoljna je i ova kuhinja opremljena modernom belom tehnikom, a za šankom sa visokim stolicama Kija obeduje uvek kada nema goste.

Tu uz kafu i doručak čita jutarnju štampu.

U trpezariji sedi sa prijateljima kada ih pozove na večeru. Inače, u taj deo stana kada je sama slabo zalazi. Kija nema naviku obilnih obroka koji dugo traju, pa na stolu uglavnom drži cveće.

Terasa je Kijin omiljeni kutak, pogotovo u letnjim mesecima. Tu se odmara, čita knjige, ispija kafu i druži se s prijateljima. Nedavno je kupila i veliku ljuljašku pa je ugođaj poseban.
PROČITAJTE JOŠ: NOVI PAPARAZZO! Sve tajne porođaja: Zašto je Veljko plakao i ko je platio 500.000! Cecina prija iz Titela sve šokirala! Janjuš ide na sud zbog ćerke! RAT Kaće i Teodore zbog Đokovića!
PROČITAJTE JOŠ: NOVI SVET! SVI DETALJI DRAME U PORODILIŠTU! Bogdana PLAKALA, zovite mi CECU! Severina traži DRUGU ŠANSU od Milana! Tanja Savić: “Ne spavam NOĆIMA!” Socijalna služba upala Atijasu u stan!
PROČITAJTE JOŠ: Novak i Jelena NE PRIČAJU! Pravi mu LJUBOMORNE scene!
KATARINA BOGAVAC / SVETRAJKO RISTIĆ / SVET I PRIVATNA ARHIVA
The post Kija Kockar OTVORILA VRATA svog doma! Obratite pažnju na DETALJ iz SPAVAĆE SOBE! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.