Kaluđerica: Prodaje se tržni centar za 5,4 miliona evra

Izvor: Večernje novosti, 29.Nov.2014, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kaluđerica: Prodaje se tržni centar za 5,4 miliona evra

ŠOPING-centar „Point“ u Kaluđerici je na prodaju. Erste banka ponudila je u oglasima nekretninu od 10.000 kvadrata čija je tržišna vrednost procenjena na 5,4 miliona evra. Prvo usmeno javno nadmetanje biće organizovano 8. decembra, a početna cena za licitiranje je 60 odsto od procenjene vrednosti. Oni koji žele da učestvuju u nadmetanju moraju da uplate jemstvo od 540.000 evra. Ovaj šoping-centar otvoren je oktobra 2010. godine. Predstavljao je vrlo ambicioznu investiciju firme >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << „Imo point“ u koju je uloženo osam miliona evra. Računalo se na veliki broj stanovnika Kaluđerice, koji u blizini nemaju sličnu tržišnu ponudu. U njemu su otvoreni megamarket, banka, menjačnice, prodavnice garderobe i obuće, sve za kuću... S vremena na vreme se otvori neki kafić, pa zatvori. Ipak, u njemu sada ima i praznih lokala. Mnogi smatraju da ovaj tržni centar nije dovoljno razrađen, jer se nalazi u „rupi“ Kaluđerice, nedaleko od crkve, gde nije velika frekvencija stanovništva.
Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Na prodaji šoping centar Point

Izvor: B92, 30.Nov.2014, 16:03

Erste banka oglasila prodaju šoping-mola u Kaluđerici koji je kao velika investicija otvoren 2010...Šoping-centar “Point“ u Kaluđerici je na prodaju. Erste banka ponudila je u oglasima nekretninu od 10.000 kvadrata čija je tržišna vrednost procenjena na 5,4 miliona evra...Prvo usmeno javno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.