KOMŠIJE U STRAHU: U stanu Ksenije Pajčin ima duhova!

Izvor: Kurir, 04.Jun.2015, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOMŠIJE U STRAHU: U stanu Ksenije Pajčin ima duhova!

Stanari zgrade u Nikšićkoj ulici kažu da se iz nekretnine u kojoj je nastradala Pajčinova noću često čuju koraci i kao da neko pomera stvari, te da njena majka Ljubica godinama ne može da je proda

Informacija da se stan u kojem je 16. marta 2010. Filip Kapisoda ubio pevačicu Kseniju Pajčin i sebe prodaje bila je povod da se naša ekipa zaputi u Nikšićku ulicu na Voždovcu, gde se tragedija >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dogodila.

Kako Kurir Stars saznaje, Ljubica Kostić, majka pokojne pevačice, odlučila je da nekretnina ne bude više u njenom vlasništvu. Iz stana su se iselili podstanari, pa je ona oglasila prodaju pošto tamo ne želi nikad da se vrati. Međutim, kako tvrde stanari zgrade u kojoj je živela pokojna pevačica, tu nekretninu niko ne želi.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.