KAO IZ BAJKE: Ovako izgleda magični dvorac Dragane Mirković u Beču (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 12.Dec.2022, 09:33

KAO IZ BAJKE: Ovako izgleda magični dvorac Dragane Mirković u Beču (VIDEO)

Pevačica Dragana Mirković već godinama sa suprugom Tonijem Bijelićem i njihovom decom, sinom Markom i ćerkom Manuelom živi u Beču.
Kao što je poznato, njihov dom nije bilo kakav, već je u pitanju pravi dvorac, velelepno zdanje koje ima kulturno-istorijski značaj, piše Nova.
Dragana ne voli mnogo da govori o privatnom životu, niti da se razmeće materijalnim stvarima, te tako ni na društvenim mrežama nema mnogo fotografija ove luksuzne >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << nekretnine.
Ipak, internetom kruži snimak ovog dvorca koji je neko snimio izbliza, a ljudi mahom komentarišu da zaista izgleda kao u bajci.
@_harisdz
Dvorac Dragane Mirkovic #draganamirkovic #fypシ #fy #balkanci #austria
♬ original sound – Haris
Dragana Mirković: Van Dam me zove Lejdi Dragana

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.