Izvor: Blic, 17.Feb.2022, 10:27

KAKO DO 20.000 EVRA OD DRŽAVE ZA KUPOVINU STANA Sada su poznata tri važna uslova, konačni poznati narednih dana

Konkrenti uslovi koje će morati da ispune građani koji žele da konkurišu za povlastice prilikom kupovine prvog stana biće poznati u narednih desetak dana. Za sada se zna da će za državnu subvenciju u visini do 20.000 evra moći da se prijave žene koje su rodile bebu posle 1. januara ove godine, a poznato je i da brak nije uslov za konkurisanje, tako da će moći da se pirjave i osobe koje žive u vanbračnoj zajednici. Uslov je i da zainteresovani nemaju nekretninu u vlasništvu na teritoriji Srbije, piše Euronews.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Država daje 20.000 evra za kupovinu stana – poznata 3 uslova, ostali u narednih 10 dana

Izvor: Luftika.rs, 17.Feb.2022

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je krajem 2021. godine najavio da će država bespovratno davati učešće za stanove mladim bračnim parovima, dok će se svojina voditi na majku. Međutim, svi uslovi koje treba da se ispune nisu još u potpunosti poznati.. Za sada se zna da će za državnu subvenciju...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.