JELISAVETA I TEO GLEDALI STAN, KOLAROV GA KUPIO: Fudbaler se otvorio i pazario još jednu nekretninu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2020, 00:33

JELISAVETA I TEO GLEDALI STAN, KOLAROV GA KUPIO: Fudbaler se otvorio i pazario još jednu nekretninu!

Ima se, može se!

Jelisaveta i Miloš Teodosić planirali su da kupe nov stan u elitnom kompleksu na Novom Beogradu, ali dok su se oni razmišljali, tu nekretninu je pazario fudbaler Aleksandar Kolarov.

Objavu dijeli Aleksandar Kolarov (@aleks11kolarov) Sij 17, 2019 u 1:33 PST

Sportista je nedavno postao vlasnik stana od oko 100 kvadrata, za koji je iskeširao 230.000 evra. Baš onog koji su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << želeli košarkaš i glumica.

Kolarovu to nije jedini trošak. Poznati fudbaler odlučio je i da novi dom opremi po poslednjoj modi. Naime, angažovao je firmu iz Zemuna koja mu enterijer radi u takozvanom kraljevskom modernom stilu. Svaku kutak odiše posebnim dizajnom. Tako se u kupatilu trenutno postavlja mermer u kombinaciji s plišem. Takva kombinacija se mogla videti samo na dvorovima. Dnevna soba će biti u minimalističkom stilu. U njoj će se nalaziti trosed, televizor, mala fotelja i komoda. Kuhinja je takođe jednostavna, ali vrlo efektna i u njoj preovlađuju pastelne boje. U spavaćoj sobi će biti smešten veliki krevet, orman, ogledalo i još jedna komoda. Kolarov, inače, živi u Rimu i u Beogradu. On u glavnom gradu ima još jednu nekretninu, u kojoj boravi kada je u Srbiji. Nije poznato da li će taj stan prodati kad se bude preselio u novi dom ili će da ga izdaje. On je i dalje kapiten reprezentacije Srbije i poslednjih godina živi na relaciji Italija-Srbija. Oženjen je i sa ženom ima dvoje dece, dok s manekenkom Kristinom Mijačević ima jedno vanbračno.

Pohrlili u kraj! Komšije Đoković, Šerifovićka, dve Milice, Saša Kovačević

U elitnom naselju na Novom Beogradu gde je Aleksandar Kolaroiv pazario nekretninu žive mnoge poznate ličnosti. Među prvima, dok su još zgrade bile u izgradnji, u ne tako popularan kraj doselila se Sandra Afrika.

Objavu dijeli Sandra Afrika (@sandraafrika) Srp 24, 2020 u 6:48 PDT

Nakon nje je stan kupio i pevač Saša Kovačević, potom golman Crvene zvezde Milan Borjan, pevačica Marija Šerifović.

Objavu dijeli Marija Serifovic (@serifovic) Svi 14, 2020 u 5:11 PDT

Od estrade u istom kraju žive i pevačice Milica Pavlović, Milica Todorović, kao i njen kum i kolega Stevan Anđelković. Najbolji teniser sveta Novak Đoković je pre tri godine pazario penthaus, a nedavno i još jednu nekretninu u tornju koji se gradi na toj lokaciji.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.