Izvor: Blic, 09.Dec.2022, 10:36

JEFTINIJE ŽIVETI U HOTELU NEGO U IZNAJMLJENOM STANU! Dvokrevetna soba za mesec dana u centru košta 58.000 dinara, garsonjera 1.000 evra

Cene nekretnina u Srbiji su od početka rata u Ukrajini otišle u nebo, budući da je veliki broj Rusa i Ukrajinaca odlučio da život nastavi u našoj zemlji. Koliko su cene izdavanja stanova drastično skočile, pokazuje i činjenica da se tretutno više isplati živeti u pristojnom hotelu nego iznajmljivati stan!
Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

60 KVADRATA ZA 7.000 EVRA Ove nekretnine jeftinije su od 10.000 €: Oglasi sa niskom cenom i više su nego oskudni, donosimo vam nekoliko

Izvor: Blic, 09.Dec.2022

Nekada je 10.000 evra bila dobra cifra i dobar kapital sa kojim se moglo obezbediti učešće za stan na kredit, mogla se kupiti i dobra vikendica u Srbiji. Sada su cene nekretnina otišle u nebo i sa desetak hiljada evra teško je kupiti i kućerak na selu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.