Ima se, može se: Adil iskeširao 70.000 evra za automobil

Izvor: Svet, 03.Feb.2016, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ima se, može se: Adil iskeširao 70.000 evra za automobil

Popularni pevač Adil Maksutović godinama radi punom parom, pa je rešio sebe da nagradi novim automobilom, vrednim ni manje ni više nego 70.000 evra.
Inače, Adil je poznat kao neko ko sav novac od honorara ulaže u pesme i spotove, kao i u nekretnine i skupocene automobile, što bi naš narod rekao – ima se, može se.
“Adil je dečko koji isključivo živi od pevanja. Poslednjih nekoliko godina ima dosta nastupa i posla mu ne manjka, tako da sebi može da priušti >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << taj luksuz da čak i odbije poneku tezgu. Cene njegovih nastupa su među najvišima na estradi, a gazde diskoteka i kafana se otimaju oko njega jer ga publika mnogo voli, pa ne pitaju koliko košta. On je neko ko nema poroka, ne pije i ne puši, tako da novac na to ne troši, takođe, retko izlazi, jer mu je noćnog života preko glave, nego novac ulaže u konkretnije stvari. On već ima nekoliko nekretnina, a nedavno je rešio da počasti sebe i obogati svoj vozni park. Želja mu je bila da poseduje “audi A8” jer je konforan i odličan za daleka putovanja, što je njemu najbitnije”, priča izvor blizak pevaču, i dodaje:
“Adil uživa u biranju automobila i stalno je u toku koji je novi model izašao, zato nije žalio ni evro kada je kupovao automobil. Njemu je važno da auto lepo izgleda, da je udoban, i ono što mu je najbitnije – da je siguran, jer je, kao i svi pevači, vrlo često na putu. On dosta putuje na nastupe svojim kolima i voli da se u njima oseća bezbedno. Takođe, on nije neko ko će da vam se pohvali i kaže: “Kupio sam stan” ili “Kupio sam auto”, ali će uvek za takvo ulaganje počastiti prijatelje i da ne saopšti razlog zbog kojeg čašćava. Nije tip čoveka kojem su bitni statusni simboli, i to mu nije vodilja kada šopinguje, ali voli da pazari poznate brendove, bilo da je u pitanju garderoba, tehnika ili krupnija investicija.”

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

KOD ADILA NEMA KRIZE: Maksutović za auto iskeširao 70.000 €

Izvor: Kurir, 04.Feb.2016, 10:55

Adil Maksutović godinama radi punom parom, pa je rešio sebe da nagradi novim automobilom, vrednim ni manje ni više nego 70.000 evra...Adil je poznat kao neko ko sav novac od honorara ulaže u pesme i spotove, kao i u nekretnine i skupocene automobile, što bi naš narod rekao - “ima se, može se”..."Adil...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.