I to su oglasi: Kupite kuću, ženu dobijate gratis!

Izvor: Scandal.rs, 11.Mar.2015, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I to su oglasi: Kupite kuću, ženu dobijate gratis!

Neobičan oglas u rubrici nekretnina izazvao je priličan broj komentara na internetu jer vlasnica šarmantne kuće na ostrvu Java nudi potencijalnom kupcu i svoju ruku, a kako se saznaje, dobila je dosad jednu ponudu.

Na prvi pogled oglas za kuću s dve sobe, dva kupatila, parkingom i jezercetom sa ribicama deluje sasvim obično, ali sadrži neuobičajenu odredbu.

Ako kupite kuću, možete zaprositi njenu vlasnicu“, stoji u oglasu uz fotografiju 40-godišnje >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << udovice koja se zove Vina Lia.

Ponuda je namenjena samo “ozbiljnim kupcima” koji za 999 miliona rupija (71.000 evra) dobija duplo: i kuću i suprugu. Dvoje dece udovice nije u ponudi oglasa koji je izazvao veliku pažnju na internetu.

Ona prodaje kuću, a istovremeno ostaje njena vlasnica“, napisao je komentator Boldies99 na forumu.

Do sada se jedan muškarac javio na oglas“, rekla je Lia za agenciju AFP.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

I to su oglasi: Kupite kuću, ženu dobijate gratis!

Izvor: Svet, 11.Mar.2015

Neobičan oglas u rubrici nekretnina izazvao je priličan broj komentara na internetu jer vlasnica šarmantne kuće na ostrvu Java nudi potencijalnom kupcu i svoju ruku, a kako se saznaje, dobila je dosad jednu ponudu.. Na prvi pogled oglas za kuću s dve sobe, dva kupatila, parkingom i jezercetom sa...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.