Garsonjere najtraženije - mesečni najam do 200 evra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Sep.2021, 10:37

Garsonjere najtraženije - mesečni najam do 200 evra

Bliži se početak nove akademske godine, pa je potražnja za iznajmljivanjem stanova u Novom Sadu sve veća. Najtraženiji su mali stanovi, u ponudi nikad dosta garsonjera - kaže agent za nekretnine Eleonora Vasović. 

U zavisnosti od lokacije, cene garsonjera koje su kompletno nameštene izdaju se bez problema za 200 evra i garsonjera nikada nema dovoljno u ponudi u odnosu na potražnju", kaže Eleonora Vasović >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << agent za nekretnine.

Primetno je da mladi koji iznajmljuju stan više ne žele da dele prostor sa cimerima već potpuni komfor. Osim novca za najam mesečno bi otprilike istu sumu trebalo da pripreme i za troškove režije.

Za one koji planiraju kupovinu stana cene na tržištu i dalje rastu, pojedini delovi grada su "eksplodirali" pa su cene po kvadratu od 1.200 do 1.500 evra, centar je i dalje najskuplji blizu 2.000 evra. Cene kvadrata za manje nekretnine su najskuplje. Najviše kupaca je iz Republike Srpske, kaže Vasović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.