Izvor: Blic, 23.Okt.2016, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRADI SE “SALAM SITI” Arapi investiraju u novi grad kod Sarajeva

Kompanija “Grin Velej Internešnal Ril Estejt” (Green Valley International Real Estate), kompanija iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, koja se bavi nekretninama i investicijama, najavila je izgradnju novog stambenog kompleksa u glavnom gradu BiH pod nazivom “Salam Siti” (Salam City) .

“Salam Siti” je naselje koje je planirano da se izgradi na 134.000 kvadratnih metara na području Sarajeva, tačnije na vrhu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << brda Donja Vogošća, a opisano je kao jedno od najživopisnijih mesta u celom regionu.

Izgradnja ovog grada trebalo bi da košta blizu 44 miliona dolara i sadržavaće 300 luksuznih vila različitih veličina kako bi mogli da odgo vore svim zahtevima kupaca, navodi se u saopštenju investitora.

- BiH nudi mnogo za investiranje i povećanje našeg portfolija. “Salam Siti” pruža odličan potencijal za one koji traže perfektnu turističku destinaciju za investicije - rekao je Ali Saeed Al Salami, generalni direktor kompanije “Grin Velej Internešnal Ril Estejt”.

Projekat uključuje izgradnju hotela sa četiri zvezdice te ugostiteljske, ali i objekte za rekreaciju kao što je otvoreni bazen, teren za košarku i tenis, restorane, kafiće, supermarket, džamiju. Navodi se da bi se novo naselje nalazilo 17 kilometara od sarajevskog aerodroma i 15 kilometara od centra grada. "Salam Siti" je samo dio velikog projekta "Grin Valej".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kompanija iz Dubaija najavila gradnju novog stambenog kompleksa pored Sarajeva

Izvor: Capital.ba, 24.Okt.2016, 10:01

SARAJEVO,  Kompanija Green Valley International Real Estate iz Ujedinjenih Arapskih Emirata najavila je početak radova na izgradnji novog stambenog kompleksa u blizini Sarajeva – „Salam City“. Novo naselje trebalo bi se prostirati  na čak 134.000 kvadratnih metara, na vrhu brda Donja Vogošća. Iz...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.