Država izdaje u zakup Šarićeve nekretnine

Izvor: BKTV News, 13.Mar.2014, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Država izdaje u zakup Šarićeve nekretnine

Direkcija za upravljanje oduzetom imovinom Ministarstva pravde Srbije objavila je javni poziv za dostavljanje ponuda za izdavanje u zakup stanova i lokala u Beogradu, Pančevu i Novom Sadu zaplenjenih od kriminalaca.

Na spisku ponuđene imovine nalaze se stanovi, lokali i kuće odbeglog narko bosa Darka Šarića, članova njegove porodice i saradnika, zatim imovina zaplenjena od porodice bivšeg direktora Elektrodistibucije Srbije Branislava Uskovića, optuženog za krijumčarenje >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << droge Milana Nikolića Sarme, bivšeg direktora “Puteva Srbije” Branka Jocića, i drugih osumnjičenih za kriminalne aktivnosti.
Na sajtu Ministarstva objavljen je poziv svim zainteresovanim fizičkim i pravnim licima da Direkciji dostave svoje zatvorene pismene ponude, uz napomenu da se ugovor o zakupu nepokretnosti zaključuje na određeno vreme – do šest meseci, sa mogucnošću produženja.
Minimalni iznos mesečne zakupnine stanova u Beogradu iznose za stan do 50 kvadratnih metara je 180 evra, za stan do 80 kvadratnih metara 240 evra, za stan preko 80 kvadratnih metara 300 evra.
Za luksuzne stanove i kuće ugovara se posebna cena za svaku nepokretnost. Minimalni iznos mesečne zakupnine garaža iznosi 50 evra.
U ponudi je pet stanova na Zvezdari, dve kuće i dva stana na opštini Savski venac, na Starom gradu, četiri stana, tri poslovna prostora i tri garažna mesta.
Na opštini Voždovac nalaze se četiri stana i jedno garažno mesto, na Novom Beogradu dva garažna mesta, u Rakovici, Čukarici, Mladenovcu, Zemunu, Pančevu i Paliluli po jedan stan, a na Vračaru jedna kuća sa dvorištem.
Minimalni iznos mesečne zakupnine stanova u Novom Sadu za stan do 50 kvadratnih metara je 150 evra, za stan do 80 je 200 evra, za stan preko 80, 250 evra. Za luksuzne stanove i kuće takođe se ugovara posebna cena, a minimalni iznos mesečne zakupnine garaža iznosi 30 evra.
U centru Novom Sada u ponudi je čak 26 stanova, sedam poslovnih prostora 11 garažnih mesta, kao i jedna kuća u Sremskoj Kamenici.
Direkcija u oglasu navodi da se nepokretnosti daju u zakup u viđenom stanju i neće se primati nikakve reklamacije koje se odnose na stanje u kojima se nalaze.
Izvor: tanjug.rs
 
Tweet
Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.