Darko Lazić: Ana i ja smo se razveli! Neka se sele slobodno, šta je tu mogu?!

Izvor: Svet plus, 17.Avg.2019, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darko Lazić: Ana i ja smo se razveli! Neka se sele slobodno, šta je tu mogu?!

Darko Lazić i Ana Sević zvanično su se razveli u junu ove godine, ali pitanje podele imovine još uvek nisu rešili, iako se šuškalo da će joj on ostaviti nekretninu. Neka se sele slobodno, šta je tu mogu?!

 Neka se sele slobodno, šta je tu mogu?! Taj stan još uvek nije rešen. Ana i ja smo se razveli, ali nije završena imovinska rasprava. Taj stan je zajednički, ali uskoro ćemo i to rešiti. Verovatno >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << će pola pripasti njoj, a pola meni - rekao je Lazić, a onda otkrio u kakvom je odnosu sa prvim detetom, s obzirom da se nedavno pričalo da se uopšte ne čuju.

- Sa Lorenom se čujem. Čekam da se vrati sa mora, pa da je pokupim i da bude nekoliko dana kod mene - priznao je Darko Lazić.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Darko i ona se i dalje bore na sudu!

Izvor: 011vodič.com, 17.Avg.2019

– Neka se sele slobodno, šta je tu mogu?! Taj stan još uvek nije rešen. Ana i ja smo se razveli, ali nije završena imovinska rasprava. Taj stan je zajednički, ali uskoro ćemo i to rešiti. Verovatno će pola pripasti njoj, a pola meni – rekao je Lazić, a onda otkrio u kakvom je odnosu sa...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.