Da li je SUTRA NAJGORI DAN u nedelji? Astrolog UPOZORAVA - U ovim časovima se čuvajte NAJTEŽEG UDARCA sudbine, slede PROMENE

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 21:29

Da li je SUTRA NAJGORI DAN u nedelji? Astrolog UPOZORAVA - "U ovim časovima se čuvajte NAJTEŽEG UDARCA sudbine, slede PROMENE"

Šta nam to donosi sutrašnji dan, kakve opasnosti nam slede, ali i kako da sve negativne situacije prebacite u svoju koristi, otkriva nam astrološkinja Jasmina.
- U utorak iskoristite svoju kreativnost za svoje ciljeve.
Imate stabilnost i dobar unutrašnji osećaj da ste na dobrom putu, samo pratite intuiciju i osećaj iz stomaka koji će vam nepogrešivo pokazati kojim putem treba ići i sa kojom osobom treba sarađivati.
Usmerite energiju na dugoročne ciljeve posebno u vezi porodice, nekretnine i privatnog biznisa. Možete investirati u kupovinu nekretnine, prodaju ili selidbu.
Neko će započeti zajednički život ili pokrenuti sopstveni biznis. Dan...
Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.