City Mall: Stiže 16 novih trgovina i McDonalds

Izvor: SEEbiz.eu, 15.Jul.2019, 08:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

City Mall: Stiže 16 novih trgovina i McDonald's

PULA - City Mall se proširuje na dodatnih 9.400 četvornih metara, a u novi prostor smjestit će se dodatnih 16 zakupaca, potvrdila je za Glas Istre Tea Gršić, voditeljica projekta i marketinga zagrebačkog investitora Mid Bau nekretnine koji u ovaj projekt ulaže 18 milijuna eura.

Napominje da su iznimna posjećenost i dosadašnji uspješni poslovni rezultati ukazali na potrebu širenja postojećih kapaciteta.

Nakon što je investitor od privatnih vlasnika >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << i Grada otkupio 22.500 kvadrata zemljišta na području šljunčanog parkirališta preko puta centra, ishodovana je građevinska dozvola. Radovi su počeli 12. lipnja, a novi dio trebao bi biti podignut do kraja ove godine. Uredit će se 306 parkirališnih mjesta za kupce, od čega će 131 biti u garaži proširenog dijela Malla.

Investitor zasad ne izlazi s imenima brendova, no potvrđuje da će se u novouređenom dijelu smjestiti McDonald's koji će biti kombinacija drivea in i klasičnog tipskog Mc restorana.

- Pula City Mall će nastaviti održavati status diktatora trendova u modi i drugih branši u gradu i zasigurno ćemo građanima Pule i Istre predstaviti nove, vrhunske, svjetske poznate brendove i atraktivne partnere, kaže Gršić.

Na pitanje smatraju li da i pored konkurencije (centar Max City) ima mjesta za još brendova u Puli, odgovara da je proširenje Malla strateška odluka koju investitor prije svega donosi u partnerstvu sa zakupnicima koji žele ući na tržište Pule. U zajedničkoj sinergiji došli su do zaključka da u Puli ima prostora za nove trgovine i brendove. Napominje da je još rano govoriti o tome koliko će se radnika zaposliti u novom dijelu centra jer zapošljavanje nije u ingerenciji investitora.
Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.