Izvor: Banke.Online.rs, 04.Jun.2012, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cene nekretnina pale 40 odsto, kupaca sve manje

Uprkos tome što su cene stambenog i poslovnog prostora u Srbiji pale od 2009. za oko 40 odsto sve je manje kupaca, kažu stručnjaci i predstavnici agencija za nekretnine. U agencijama koje se bave ovom delatnošću u Nišu, rekli su Tanjugu kako su promet nekretnina i cene poslovnog i stambenog prostora u padu, a paradoks je da je poslovni promet čak jeftiniji od stambenog što ranije nije bio slučaj. Cene stanova u Nišu, zavisno od lokacije, starosti i kvadrature kreću se od 600 do 1.000 evra po kvadratnom metru. U Kragujevcu su cene nekretnina , kako u staroj tako i u novogradnji, niže za 10 do 20 odsto u odnosu na 2008, i u centru grada se kreću od 700 do 1.000 evra. Na tržištu nekretnina u Novom Sadu je u poslednje tri godine ponuda stanova prepolovljena, dok je potražnja opala za dve trećine, izjavio je vlasnik agencije za promet nekretnina "Bomil", Bojan Miljanović. Cene stanova se kreću od 700 do 1.250 evra po kvadratu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Banke.Online.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Cene nekretnina pale 40 odsto, kupaca sve manje

Izvor: Radio Centar 987, 04.Jun.2012

Uprkos tome sto su cene stambenog i poslovnog prostora u Srbiji pale od 2009. za oko 40 odsto sve je manje kupaca, kazu strucnjaci i predstavnici agencija za nekretnine.U agencijama koje se bave ovom ..

Nastavak na Radio Centar 987...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Banke.Online.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Banke.Online.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.