ĆERKA TAJKUNA SKOČILA SA BEBOM U NARUČJU SA PENTHAUSA: Užas koji je potresao Hong Kong

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2021, 16:05

ĆERKA TAJKUNA SKOČILA SA BEBOM U NARUČJU SA PENTHAUSA: Užas koji je potresao Hong Kong

Poginule su na licu mesta, istraga je u toku

Amerikanka kineskog porekla Lili Luo (34), inače ćerka tajkuna koji se bavi trgovinom nekretninama, navodno je skočila naga sa penthausa u Hongkongu držeći petomesečnu bebu u naručju, tvrde tamošnji mediji.

Prema navodima lokalnih medija, ona i njena ćerkica Aier su poginule na licu mesta.

Policija je saopštila da će obdukcija utvrditi uzrok smrti žene i njene bebe.

Nadležni istražuju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da li je žena, za koju lokalni mediji tvrde da je ćerka jedinica tajkuna Lina Luoa, navodno patila od postporođajne depresije.

- Žena i beba proglašene su mrtve na licu mesta. Inicijalna istraga utvrdila je da su pale - navela je policija u izveštaju, a prenosi News.com.au, pozivajući se na Daily Mail.
Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.