Izvor: Luftika.rs, 09.Apr.2024, 09:30

Bivši načelnik PU Novi Sad za svoje usluge nagrađen novcem i materijalom za uređenje nekretnina

Suđenje bivšem načelniku novosadske policije Slobodanu Malešiću, čiji je slučaj nedavno dospeo u fokus javnosti nakon što je otkriveno da je bio na meti špijunskih softvera koje koristi Bezbednosno-informativna agencija, nastavlja se danas u Specijalnom sudu u Beogradu.
Malešić je optužen za organizovani kriminal, odnosno za udruživanje radi vršenja krivičnih dela, zloupotrebu službenog položaja i trgovinu uticajem, a tužilaštvo ga tereti da je primao brojne poklone od okrivljenih pripadnika kriminalne grupe koju je navodno predvodio.
Kako je pisao portal Nova.rs, biznismen Dženan Kujović, koji je označen kao pripadnik grupe koju je organizovao Malešić, imao je zadatak da okrivljenom Malešiću i okrivljenom...

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nastavak suđenja bivšem načelniku novosadske policije Malešiću: Odbranu iznela dva policajca

Izvor: Radio 021, 09.Apr.2024

Suđenje nekadašnjem načelniku novosadske policije Slobodanu Malešiću nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu.

Nastavak na Radio 021...

Nastavljeno suđenje Malešiću, optuženi članovi grupe negirali krivicu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Apr.2024

U Specijalnom sudu u Beogradu danas je iznošenjem odrane optuženih nastavljeno suđenje nekadašnjem načelniku novosadske policije generalu Slobodanu Malešiću i još četvorici optuženih za zloupotrebu službenog položaja i trgovinu uticajem.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.